A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Галицинівської сільської ради

Новини

Вітаємо та пишаємось!

Участь в конкурсах та олімпіадах – це щоденна робота на уроках і після, в школі і вдома, з досвідченими вчителями і самостійно. І шана тим зірочкам, що ступили на цей шлях за покликанням своєї душі, за внутрішнім бажанням зробити більше, ніж того вимагає шкільна програма. Саме такою обдарованою ученицею Лупарівської школи є семикласниця Шульга Кароліна, яка постійно займає призові місця в різноманітних конкурсах та олімпіадах. Вітаємо Кароліну з II почесним місцем у фінальному етапі Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Висловлюємо щиру вдячність учителю Євдокимовій Світлані Іванівні, яка добросовісно виконує місію педагога - виховує, розвиває задатки та здібності у своїх вихованців . Адже будь - які досягнення – це кропітка праця дитини, вчителя, батьків… Щиро бажаємо Вам вдалих ситуацій успіху, захоплення, підтримки вірних друзів, геніальних ідей, цікавих занять, яскравих почуттів та емоцій !

14:52 15.05.2020

Онлай-засідання вчителів 3-4 класів

7 травня 2020 року відбулось онлай-засідання вчителів 3-4 класів Галицинівської сільської ради на тему «Дистанційне навчання в умовах карантину». Педагоги поділились власним досвідом організації дистанційного навчання, формами роботи та методами, які використовують в умовах карантину. Обговорили завершення навчального року та обмінялись корисними матеріалами та посиланнями. Онлайн-зустріч відбулась на платформі Zoom. 

14:14 07.05.2020

Онлайн-кав’ярня «Кебета»

30 квітня 2020 року в мовній онлайн-кав’ярні «Кебета» відбулася зустріч вчителів української мови та літератури Галицинівської сільської ради, яка сприяла живому та жвавому спілкуванню однодумців. В теплій, невимушеній атмосфері за чашечкою кави філологи поділилися професійними вміннями на освітніх платформах, власним досвідом викладання предмету в умовах карантину, індивідуальними навичками підготовки одинадцятикласників до зовнішнього незалежного оцінювання.

13:47 30.04.2020

Онлайн-засідання методичного об'єднання вихователів ЗДО

24 квітня 2020 року відбулося онлайн-засідання методичного об'єднання вихователів на тему "Впровадження інноваційних технологій в навчально-виховний процес закладів дошкільної освіти Галицинівської сільської ради".

13:13 29.04.2020

Онлайн-нарада  із заступниками директорів з навчально-виховної роботи

29 квітня 2020 року методистами методичного кабінету Відділу ОКМС проведено онлайн-нараду  із заступниками директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Галицинівської сільської ради . Обговорювали актуальні освітні питання:

13:04 29.04.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень