A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Галицинівської сільської ради

ПІДСУМКИ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ «ART-MIX»

Дата: 17.06.2020 11:59
Кількість переглядів: 9

ЩИРО ДЯКУЄМО ЗА ЩЕДРИЙ УРОЖАЙ НАГОРОД!

ПІДСУМКИ ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ «ART-MIX»

ГРАН-ПРІ У ВИХОВАНЦІВ ГАЛИЦИНІВСЬКОЇ ОТГ!

13 червня в комунальнім закладі культури «Миколаївський обласний краєзнавчий музей» відбувся обласний фестиваль дитячої творчості «Art-mix», організатором якого був Миколаївський обласний центр народної творчості і культурно-просвітницької роботи. Вихованці клубних формувань Галицинівської ОТГ взяли участь в номінації «Декоративне-прикладне мистецтво». Цьогорічна тематика робіт — «Чарівний диво-птах». В цій номінації за звання кращого боролися 20 майстрів, в тому числі з Галицинівської ОТГ.

Гран-прі фестивалю виборола Гавьяк Діана, Галицинівський сільський клуб. Керівник Сальник А.І. Її робота «Біло-рожева мрія» братиме участь у всеукраїнському конкурсі!

Активну участь в фестивалі взяв і Лупарівський сільський клуб. Від дитячого любительського об’єднання декоративно-прикладного мистецтва «Фантазія», керівник Псаревська Л.Г., картини вишиті бісером та конкурсну роботу «Жінка Фенікс» презентувала Шахабердинова Валерія,  якій старанно допомагали гуртківці. Робота посіла І місце!

Батик, керівник Глушко С.В., представляла Шинкарук Анастасія з конкурсною роботою «Чарівний диво-птах», ще одне І місце!

Гончарну студію «Магія кераміки», керівник Глушко С.В., представляв Буркевич Артем з конкурсною роботою панно «Чарівний птах», вибороди ІІІ місце!

Щиро дякуємо керівникам і вихованцям клубних формувань за щедрий урожай нагород,  за ґрунтовну підготовку, розуміємо, скільки часу і праці вкладено , щоб взяти участь в заході. Пишаємося вами!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень